Odgađanje proslave 25. obljetnice Caritasa BiH

Očekujemo bolja vremena za novi termin proslave 25. obljetnice Caritasa BiH i održavanja prve Regionalne konferencije ravnatelja nacionalnih Caritasa Jugoistočne Europe

Iz Caritasa Bosne i Hercegovine stiglo je priopćenje sljedećeg sadržaja: „Svjesni smo situacije našeg okruženja nastale povodom pandemije COVID-19, a na koju nemamo jasan odgovor kada će doći kraj. I zato sve Vas obavještavamo kako se odgađa proslava 25. obljetnice Caritasa Bosne i Hercegovine, koja je trebala biti u Sarajevu 5. svibnja 2020. god. Iz istih razloga odgađa se i održavanje prve Regionalne konferencije ravnatelja nacionalnih Caritasa Jugoistočne Europe koja je trebala isto tako biti u Sarajevu dan kasnije, 6. svibnja 2020. god.

Ujedinjeni u molitvi s vjerom u Božju pomoć, uz odluke civilnih, medicinskih i crkvenih struktura, očekujemo bolja vremena za novi termin proslave 25. obljetnice Caritasa BiH i održavanja prve Regionalne konferencije ravnatelja nacionalnih Caritasa Jugoistočne Europe.

Uz iskrene molitve i pozdrave iz Caritasa Bosne i Hercegovine“

(caritas.ba)